kantoorBij StartingXS wordt ieder webproject afgewerkt volgens een flexibel stappenplan. Het volgen van een stappenplan zorgt steeds voor een duidelijke lijn en houvast.


Wij bouwen en ontwikkelen uw website met het wereldwijd meest gebruikte open-source CMS systemen Wordpress en Joomla.

 

Hier lichten we graag onze verschillende stappen toe.

 

1. Gesprek met klant
In deze eerste fase gaan we samen rond de tafel zitten, u doet uw verhaal en wij luisteren. Samen met u bekijken we wat u wil bereiken met uw nieuwe internetsite.


2. Grafisch ontwerp
Als alle ideeën duidelijk en bepaald zijn kunnen ze vormgegeven worden. Het grafisch ontwerp van de website bepaalt de uitstraling van het geheel. De vormgeving volgt dan ook nauwgezet de vastgelegde ideeën. Ook in deze fase krijgt de klant een volledige inbreng, door middel van regelmatige feedbacks werken we een layout uit waar zowel de klant en StartingXS tevreden over is.


3. Componenten, modules en plugins
Nadat het ontwerp bepaald en gebouwd is komt de ontwikkelaar in actie, aan de hand van alle besproken applicaties binnen uw website worden de juiste componenten, modules en plugins in uw nieuwe website gebouwd.


4. Invulling
Als alle technische zaken geinstalleerd zijn wordt er gestart met de invulling van de website. Alle van te voren doorgesproken teksten en foto's worden in de artikelen en modules geplaatst.


5. Testfase
Wanneer alles klaar is wordt het geheel uitgebreid getest. Het volledige project wordt overlopen en alle onvolmaaktheden worden bijgeschaafd. De testing gebeurt op verschillende platformen en verschillende browsers, zo garanderen we een vlekkeloze werking op de meest recente browsers.


6. Oplevering & lancering
Na een grondige test kan de website gelanceerd worden. Tijdens en na de lancering monitoren wij uw nieuwe website om eventuele ongemakken te verhelpen mochten deze zich als nog voordoen.


7. Opvolging & support
Na de afwerking en lancering kunt u nog steeds op ons rekenen voor opvolging en support. Indien u het wenst bekijken we na een bepaalde tijd samen met uw de website nog eens helemaal door om te kijken of we samen echt 100% tevreden zijn.